Winter Editie 2018

In een barrel door Transsylvanië in de Winter

In een oud barrel door de sneeuw!

Zevende Winter Editie
De Winter Editie 2018 is alweer de 7e Winter Editie van the Carbage run. Na drie keer Oostenrijk en twee keer Scandinavië is het tijd voor een nieuwe uitdaging: Transsylvanië!

Wanneer?
De Winter Editie 2018 van the Carbage run wordt gehouden van 5 t/m 9 februari 2018.

Start in Kopenhagen
We starten niet in Nederland, maar in München. Waarom? Omdat we zo die eerste saaie dag vol snelweg kunnen overslaan en jullie na de start direct aan de mooie routes kunnen beginnen. En anders zouden we ook nooit in Roemenië kunnen komen in 5 dagen.

Route
De route ziet er als volgt uit:
– München (start)
– Ljubljana (Slovenië)
– Belgrado (Servië)
– Transsylvanië (roemenië)
– Debrecen (Hongarije)
– Bratislava (Slowakije)
Een route van zo’n 2.500 kilometer vol sneeuw, uitdagende wegen en unieke landschappen die je nog nooit eerder gezien hebt!

Je eerste uitdaging
Al voordat je aan de start verschijnt, heb je de eerste uitdaging te pakken. De dagwaarde van je auto mag niet hoger zijn dan 500 Euro en het bouwjaar mag niet hoger zijn dan 1999. Maar daarnaast dagen wij je uit om niet met zomaar een oud barrel aan te start te verschijnen. Gebruik je verborgen talenten en fantastische creativiteit en verschijn met het meest originele barrel aan de start!

Wat kost het?
Het inschrijfgeld bedraag 399,- Euro voor een team inclusief 2 deelnemers. Voor elk extra teamlid wordt 49,- Euro in rekening gebracht. Ieder team ontvangt 2 rallyschildjes en een stickerset bestaande uit 2 deurstickers en een raamsticker. Schildjes en stickerset zijn inbegrepen bij het inschrijfgeld.

Prijzen
The Carbage Run gaat niet om tijd en/of snelheid. Elke dag krijg je uitdagende en gekke opdrachten mee die er voor zorgen dat je in de meest vreemde situaties terecht komt. Met deze opdrachten kun je punten verdienen. Het team met de meeste punten is de winnaar. Daarnaast wordt er een prijs uitgereikt aan het team met de meest originele auto. Dit wordt democratisch bepaald op basis van stemmen. De prijzen zijn als volgt:
1e prijs:     € 1000,-
2e prijs:     € 500,-
3e prijs:     € 250,-
Originaliteitsprijs:     € 500,-

Los van het prijzengeld valt er nog iets veel belangrijkers te verdienen: een gegarandeerde plek in de editie van 2019. Dus geen onzekerheid van een loting, maar zeker weten dat je mee kan doen!

Inschrijven
Inschrijven kan van 13 t/m 26 maart via onze website. In die periode kun je simpelweg op “inschrijven” klikken en vul je het inschrijfformulier in. Op 1 april om 20.00 uur vindt de loting plaats. Op dat moment wordt er dus definitief bepaald wie er wel en niet mee gaat met dit fantastische avontuur.

Loting
Omdat de populariteit van the Carbage run hard is gegroeid de laatste jaren, is er meer animo dan startbewijzen. Sinds vorig jaar wordt de inschrijving daarom per loting gedaan. Dit om simpelweg iedereen gelijke kansen te geven op een startbewijs. De loting werkt als volgt:
– Je schrijft je in via onze website
– Daarbij schrijf je direct je volledige team in, dus met alle teamleden
– Elke persoon en/of team mag zich maar één keer inschrijven
– Alle velden in het inschrijfformulier zijn verplicht. Als er gegevens missen of onjuist zijn wordt je inschrijving niet meegenomen in de loting
– Om het ook echt eerlijk te houden heeft het geen zin om je teamleden te splitsen en meerdere teams in te schrijven. Het is namelijk achteraf niet toegestaan om iemand aan je team toe te voegen die al heeft meegedaan aan de loting bij een team dat geen startbewijs heeft gekregen.
Op 1 april om 20.00 uur kun je de loting volgen via ons Youtube-kanaal (www.youtube.com/carbagerun) en onze Facebook-pagina (www.facebook.com/thecarbagerun).

Regels
Europa’s grootste Road Trip kent ook een aantal regels. Wanneer je je inschrijft ga je akkoord met het reglement. Het volledige reglement voor de Winter editie 2018 van the Carbage run vind je HIER (PDF-bestand).