Zomer Editie 2018

10 jaar Carbage run - Special edition

10 jaar Carbage run

In 2018 is de 10e zomer editie van the Carbage run. En dat moet natuurlijk gevierd worden met een speciale editie! We zijn al een jaar bezig met de voorbereidingen voor deze bijzondere run. We laten éénmalig meer auto’s toe dan normaal en er is geen loting. Iedereen kan dus gewoon inschrijven.

– Op dinsdag 5 september wordt de route en datum bekend gemaakt van the Carbage run Zomer editie 2018

– Op donderdag 7 september om 16.00 uur gaat de inschrijving open voor de Zomer editie 2018

Wat kun je verwachten van deze speciale editie?
Dat we misschien wel in het Guinness Book of Records terecht komen. En dat we groots gaan uitpakken! Elke finishlocatie wordt een evenement op zich, vol beleving en entertainment. De routes worden fantastisch en er is elke dag keuze uit verschillende routes. Tijdens deze run worden er allerlei bijzondere extra activiteiten georganiseerd die dit echt de ultieme road trip maken!

Hoe gaat de inschrijving in z’n werk?
Die gaat als vanouds, zonder loting, gewoon inschrijven. Bij ons 10 jarig bestaan laten we éénmalig maximaal 1.000 auto’s toe, waarmee we een absoluut record vestigen, als dat aantal gehaald wordt…

Onze verwachting is dat we zeker meer teams in zullen schrijven dan afgelopen jaren, maar dat we geen 1.000 auto’s gaan halen. Het aantal teams dat zich vorig jaar inschreef voor de loting lag iets hoger, maar een groot deel daarvan is afgehaakt, of heeft geannuleerd. Het aantal serieuze inschrijvingen blijkt in de praktijk dus een stuk lager te zijn. En daarom is de onze verwachting dat er geen inschrijfstress zal zijn op 7 september.