Uitslag van de Loting voor the Carbage run Zomer editie 2019

Hier vind je de uitslag van de Loting voor the Carbage run Zomer editie 2019:

Lijst met ingelote teams voor de Zomer editie 2019

Wachtlijst voor de Zomer editie 2019

Hoe werkt de loting?
De loting is uitgevoerd door Mr. Rosenbaum, notaris te Emmen. De loting is volledig vastgelegd op video en alle documenten zijn gedeponeerd bij Notariskantoor Rosenbaum in Emmen. Iedereen die zich heeft ingeschreven voor de loting kan op afspraak inzage krijgen in de procedure en de uitslag bij de notaris. Na inschrijving heb je een E-ticket gekregen, daarop staat een unieke code. De uitslag is op volgorde van loting. Hier staan de teamnamen en de laatste 5 tekens van de ticketcode bij. Er zijn veel dubbele teamnamen dus controleer de code op je E-ticket bij twijfel. Ook al willen we maar met 500 teams van start, we hebben 700 teams ingeloot. In de afgelopen jaren is gebleken dat niet iedereen even serieus is met inschrijven voor the Carbage run. Na loting is er altijd een deel van de ingeschreven teams die de inschrijving niet betaalt. Daarom hebben we meer teams ingeloot en hopen zo op 500 uit te komen.

Wachtlijst
Blijken er minder dan 500 teams over te blijven? Dan zullen we de teams aanschrijven die op de wachtlijst staan. We hebben 300 teams ingeloot op de wachtlijst. Als er afvallers zijn dan zullen we de teams op de wachtlijst op volgorde van loting aanschrijven. Sta je op de wachtlijst? Dan is je kans op deelname nog best groot, is uit afgelopen jaren gebleken. Niet omdat er zoveel deelnemers afvallen, maar omdat er veel mensen op de wachtlijst afhaken, daardoor kun je snel stijgen op deze lijst. Ingelote teams hebben t/m 24 september de tijd om het inschrijfgeld te voldoen. Daarna gaan we teams op de wachtlijst aanschrijven als we minder dan 500 betaalde inschrijvingen hebben.

Veiling van startbewijs voor goede doel
In het najaar gaan we een startbewijs veilen. Zo heb je toch nog kans op deelname alleen zal de prijs wel iets hoger zijn. De volledige opbrengst van deze veiling zal geschonken worden aan een goed doel. Hierover ontvang je binnenkort meer informatie.

Alternatieve rally’s
Ben je niet ingeloot? The Carbage run wordt inmiddels veelvuldig gekopieerd dus je kunt kiezen tussen tientallen andere rally’s. Deze evenementen kopiëren in bijna alle gevallen ook letterlijk de opdrachten, routes en andere zaken van voorgaande edities van the Carbage run. Wil je meedoen aan een uniek evenement waarbij je geen herhaling van oude Carbage runs hoeft te verwachten? Dan bieden wij zelf ook een aantal alternatieven, die allemaal onderscheidend zijn:
– Ramble Rally (www.RambleRally.nl)
– Undie 500 (www.Undie500.com)
– Carbage run Brommer editie 2019 (www.Carbagerun.nl/brommer-editie-2019)
Al deze rally’s kennen geen loting en je kunt gewoon inschrijven. Er zijn veel alternatieve rally’s die bij de promotie beeldmateriaal van ons “lenen” om daarmee de indruk te wekken dat ze gelieerd zijn aan the Carbage run. Ook rijden de meeste van deze evenementen zonder de benodigde vergunningen door Europa. Bovenstaande evenementen zijn wel gelieerd aan de organisatie van the Carbage run en daarbij kunnen we je in ieder geval garanderen dat ze net zo leuk zijn als the Carbage run Zomer editie.