Carbage run Corona-update

Laatst bijgewerkt: 13 januari 2021

Hier vind je de actuele status m.b.t. de invloed van het Coronavirus op alle edities van the Carbage run met daarbij antwoord op al je vragen.

Wat gebeurt er als een editie niet door kan gaan op de geplande datum vanwege het Coronavirus?
In dat geval wordt het evenement niet geannuleerd maar verplaatst naar een latere datum. Je ticket blijft dan gewoon geldig voor de nieuwe datum.
Ben je op de nieuwe datum niet beschikbaar? Dan kan het ticket kosteloos geruild worden voor een andere editie (onder voorbehoud van beschikbaarheid).
Ben je ook niet beschikbaar op de datum van een andere editie?
Dan wordt het inschrijfgeld volledig terugbetaald.

Winter editie 2022 naar Oost-Europa
Vanwege de Coronaregels in Oost-Europa is het onmogelijk om een Carbage run te organiseren door deze landen. Deze wordt volgend jaar gereden. Maar er wordt voor de deelnemers wel een alternatieve editie georganiseerd door Zweden! Deelnemers hebben hierover een mail gehad en de meerderheid heeft besloten mee te gaan naar Zweden. Het handboek voor deze alternatieve editie wordt op 24 december verstuurd.

Winter editie 2022 naar de Poolcirkel
Uiterlijk 4 weken voor de start wordt de beslissing genomen of deze editie wel/niet doorgaat. In Zweden gelden minder strenge maatregelen m.b.t. Covid-19 in vergelijking met Nederland. In Finland gelden iets strengere maatregelen. We hebben een plan-B klaarliggen. Dit is een route die eindigt in Stockholm i.p.v. Helsinki. Maar deze route gaat nog steeds naar de Poolcirkel! Het handboek voor deze editie wordt 4 weken voor de start verstuurd, op maandag 17 januari.