Carbage run Corona-update

Laatst bijgewerkt: 26 juli 2021

Hier vind je de actuele status m.b.t. de invloed van het Coronavirus op alle edities van the Carbage run met daarbij antwoord op al je vragen.

Wat gebeurt er als een editie niet door kan gaan op de geplande datum vanwege het Coronavirus?
In dat geval wordt het evenement niet geannuleerd maar verplaatst naar een latere datum. Je ticket blijft dan gewoon geldig voor de nieuwe datum.
Ben je op de nieuwe datum niet beschikbaar? Dan kan het ticket kosteloos geruild worden voor een andere editie (onder voorbehoud van beschikbaarheid).
Ben je ook niet beschikbaar op de datum van een andere editie?
Dan wordt het inschrijfgeld volledig terugbetaald.

Zomer editie 2021 naar Montenegro
In de afgelopen dagen zijn er in meerdere landen die in de route zijn opgenomen, nieuwe beperkingen ingevoerd m.b.t. groepen en evenementen. Hierdoor is het onmogelijk geworden om the Carbage run te organiseren binnen alle geldende wetten en regels. Daarom is deze editie verplaatst naar volgend jaar. Alle deelnemers hebben een mail ontvangen met meer informatie.

Brommer editie 2021 naar Zuid-Frankrijk
Voor Frankrijk geldt momenteel geen negatief reisadvies meer. Wel zijn de regels aangescherpt m.b.t. bezoek aan horeca en winkels. Op dit moment zijn er met een vaccinatiebewijs of negatief testbewijs geen beperkingen die deze editie van the Carbage run in de weg staan.