Zomer editie 2022 Montenegro

/Zomer editie 2022 Montenegro
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomer editie 2022 Montenegro

29/08/2022 @ 08:00 - 02/09/2022 @ 23:30

Uitverkocht

UITVERKOCHT!

Carbage run Zomer editie 2022 naar Montenegro in week 35

Wanneer?
De Zomer editie 2022 naar Montenegro wordt gehouden van 29 augustus t/m 2 september 2022.

Start
De start zal plaatsvinden in Oostenrijk. Hier ben je op zondag 28 augustus al welkom voor de keuring en pre-party. Natuurlijk kun je ook hier overnachten op the Carbage run Camping. De finish is ook in Oostenrijk.

Route
Misschien wel de mooiste route ooit in de geschiedenis van the Carbage run! De mooiste wegen van Oostenrijk, Slovenië, Kroatië, Bosnië, Servië en Montenegro. Zo min mogelijk snelweg en zoveel mogelijk bergpassen en B-wegen. Je komt op plekken waarvan je het bestaan niet eens wist. Prachtige uitzichten, bijzondere bezienswaardigheden en uitdagende wegen. Je start in Oostenrijk en eindigt in Oostenrijk.

De Auto
Al voordat je aan de start verschijnt, heb je de eerste uitdaging te pakken. De dagwaarde van je auto mag niet hoger zijn dan 500 Euro en het bouwjaar mag niet hoger zijn dan 2000. En natuurlijk moet je auto aan alle wettelijke eisen voldoen. Maar daarnaast dagen wij je uit om niet met zomaar een oud barrel aan te start te verschijnen. Gebruik je verborgen talenten en fantastische creativiteit en verschijn met het meest originele barrel aan de start!

Wat kost het?
Het inschrijfgeld is al jaren hetzelfde en zal ook in 2022 niet worden verhoogd. Deelname bedraagt 399,- Euro voor een team inclusief 2 deelnemers. Voor elk extra teamlid wordt 49,- Euro in rekening gebracht. Ieder team ontvangt 2 rallyschildjes en een stickerset bestaande uit 2 deurstickers en een raamsticker. Schildjes en stickerset zijn inbegrepen bij het inschrijfgeld. Voor 59,- Euro per persoon kun je een campingpas boeken. Hiervoor krijg je 6 overnachtingen op the Carbage run Camping.

Prijzen
The Carbage Run gaat niet om tijd en/of snelheid. Elke dag krijg je uitdagende en gekke opdrachten mee die er voor zorgen dat je in de meest vreemde situaties terecht komt. Met deze opdrachten kun je punten verdienen. Het team met de meeste punten is de winnaar. Daarnaast wordt er een prijs uitgereikt aan het team met de meest originele auto. Dit wordt democratisch bepaald op basis van stemmen. De prijzen zijn als volgt:
1e prijs: € 1.000,-
2e prijs: € 500,-
3e prijs: € 250,-
Originaliteitsprijs: € 500,-

Nieuwe “prijs”: de auto die te duur is
We hebben een nieuwe prijs toegevoegd voor de komende edities. Je was gewend om te stemmen op de meest originele auto. Daarnaast kun je nu ook stemmen op de auto die te duur is. Omdat het een barrelrally is hopen we dat ieder team ook echt in een barrel meerijdt. Het team dat de prijs voor de te dure auto wint mag zich bij de prijsuitreiking op het podium verantwoorden en een tegenprestatie leveren waardoor het ze hopelijk vergeven wordt door alle mede-Carbage runners.

Inschrijven
Deze editie is helaas uitverkocht. Wil je op de wachtlijst geplaatst worden? Stuur dan een mail naar info@carbagerun.nl
Let op! Inschrijvingen zijn niet overdraagbaar, wordt er dus ergens (b.v. op Marktplaats) een ticket aangeboden, trap hier dan niet in, dit zijn oplichters!

Overnachten op the Carbage run Camping
Ook kun je bij ons je overnachtingen op the Carbage run Camping boeken. Dit is een simpele (maar wel hele gezellige) camping op de finishlocatie. Campingpassen zijn te boeken voor 59,- Euro per persoon en hiervoor krijg je 6 overnachtingen. Je bent niet verplicht de camping bij inschrijving te boeken maar dit raden we je wel aan. Het aantal plaatsen op de camping is niet gelijk aan het aantal beschikbare startbewijzen. Wie het eerst komt wie het eerst maalt, je kunt de campingpassen boeken tot uiterlijk 1 juli 2022, maar zolang de voorraad strekt. Als de camping is uitverkocht kan het bijboeken van campingpassen dus eerder gesloten worden.

Gegevens

Begin:
29/08/2022 @ 08:00
Einde:
02/09/2022 @ 23:30
Kosten:
Uitverkocht
Evenement Categorie:

Locatie

Oostenrijk, Slovenië, Kroatië, Bosnië, Montenegro