Zomer editie 2022 Oostblok

/Zomer editie 2022 Oostblok
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomer editie 2022 Oostblok

04/07/2022 @ 08:00 - 08/07/2022 @ 23:30

Uitverkocht

UITVERKOCHT!

Carbage run Zomer editie 2022 naar het Oostblok in week 27

De naam van deze editie is gewijzigd van “Oekraïne” naar “Oostblok”. De reden hiervoor heeft weinig uitleg nodig, gezien de situatie in Oekraïne.
We hebben een alternatieve route klaar liggen waarbij we door Hongarije rijden i.p.v. Oekraïne. Slechts 10% van de route was door Oekraïne gepland en er hoeft slechts 1 finishlocatie te worden omgeboekt. Daarom kunnen we we met zekerheid zeggen: deze editie gaat gewoon door! De routekaart bovenaan deze pagina laat de nieuwe/alternatieve route zien.

Wanneer?
4 t/m 8 juli 2022 (week 27).

Start
De start zal plaatsvinden in het midden van Duitsland. Hier ben je op zondag 3 juli al welkom voor de keuring en pre-party. Natuurlijk kun je hier ook overnachten op the Carbage run Camping.

Route
In 2014 is the Carbage run ook al naar Oekraïne geweest. De routekaart lijkt op het eerste gezicht erg veel op de route van toen, maar schijn bedriegt! De totale lengte van de route in 2022 is een stuk korter waardoor we veel meer over binnendoorwegen zullen rijden. Het grootste deel van de route zal dus nieuw zijn. Een prachtige tocht door de binnenlanden van Duitsland, Tsjechië, Polen, Oekraïne en Slowakije. We gaan finishen in het grensgebied van Oostenrijk/Slowakije.
Mocht de situatie in aanloop naar de zomer goed lijken in Oekraïne dan rijden we de oorspronkelijk geplande route. Zo niet, dan hebben we een alternatief klaar liggen die door Hongarije gaat i.p.v. Oekraïne. De routekaart bovenaan deze pagina laat de nieuwe/alternatieve route zien.

De Auto
Al voordat je aan de start verschijnt, heb je de eerste uitdaging te pakken. De dagwaarde van je auto mag niet hoger zijn dan 500 Euro en het bouwjaar mag niet hoger zijn dan 1999. En natuurlijk moet je auto aan alle wettelijke eisen voldoen. Maar daarnaast dagen wij je uit om niet met zomaar een oud barrel aan te start te verschijnen. Gebruik je verborgen talenten en fantastische creativiteit en verschijn met het meest originele barrel aan de start!

Wat kost het?
Het inschrijfgeld is al jaren hetzelfde en zal ook dit keer niet worden verhoogd. Deelname bedraagt 399,- Euro voor een team inclusief 2 deelnemers. Voor elk extra teamlid wordt 49,- Euro in rekening gebracht. Ieder team ontvangt 2 rallyschildjes en een stickerset bestaande uit 2 deurstickers, en een raamsticker. Schildjes en stickerset zijn inbegrepen bij het inschrijfgeld. Voor 59,- Euro per persoon kun je een campingpas boeken. Hiervoor krijg je 6 overnachtingen op the Carbage run Camping.

Prijzen
The Carbage Run gaat niet om tijd en/of snelheid. Elke dag krijg je uitdagende en gekke opdrachten mee die er voor zorgen dat je in de meest vreemde situaties terecht komt. Met deze opdrachten kun je punten verdienen. Het team met de meeste punten is de winnaar. Daarnaast wordt er een prijs uitgereikt aan het team met de meest originele auto. Dit wordt democratisch bepaald op basis van stemmen. De prijzen zijn als volgt:
1e prijs: € 1.000,-
2e prijs: € 500,-
3e prijs: € 250,-
Originaliteitsprijs: € 500,-

Nieuwe “prijs”: de auto die te duur is
We hebben een nieuwe prijs toegevoegd voor de komende edities. Je was gewend om te stemmen op de meest originele auto. Daarnaast kun je nu ook stemmen op de auto die te duur is. Omdat het een barrelrally is hopen we dat ieder team ook echt in een barrel meerijdt. Het team dat de prijs voor de te dure auto wint mag zich bij de prijsuitreiking op het podium verantwoorden en een tegenprestatie leveren waardoor het ze hopelijk vergeven wordt door alle mede-Carbage runners.

Inschrijven
Deze editie is helaas uitverkocht. Wil je op de wachtlijst geplaatst worden? Stuur dan een mail naar info@carbagerun.nl
Let op! Inschrijvingen zijn niet overdraagbaar, wordt er dus ergens (b.v. op Marktplaats) een ticket aangeboden, trap hier dan niet in, dit zijn oplichters!

Overnachten op the Carbage run Camping
Ook kun je bij ons je overnachtingen op the Carbage run Camping boeken. Dit is een simpele (maar wel hele gezellige) camping op de finishlocatie. Campingpassen zijn te boeken voor 59,- Euro per persoon en hiervoor krijg je 6 overnachtingen. Je bent niet verplicht de camping bij inschrijving te boeken maar dit raden we je wel aan. Het aantal plaatsen op de camping is niet gelijk aan het aantal beschikbare startbewijzen. Wie het eerst komt wie het eerst maalt, je kunt de campingpassen boeken tot uiterlijk 1 mei 2022, maar zolang de voorraad strekt. Als de camping is uitverkocht kan het bijboeken van campingpassen dus eerder gesloten worden.

Paspoort verplicht
Je komt Oekraïne niet binnen met een ID-kaart of rijbewijs, alleen met een geldig paspoort. Voor deze editie is het dus verplicht om over een paspoort te beschikken.

Gegevens

Begin:
04/07/2022 @ 08:00
Einde:
08/07/2022 @ 23:30
Kosten:
Uitverkocht
Evenement Categorie:

Locatie

Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije

Organisator

Carbage run
E-mail:
info@carbagerun.nl
Bekijk de site van Organisator