Winter edition 2020 Noorse route in week 7
Dit gaat de 10e Winter editie van the Carbage run worden. De ultieme road trip door de sneeuw in een oud barrel. Elk jaar rijden we een nieuwe, uitdagende en unieke route. In 2020 zijn er maar liefst twee Winter edities van the Carbage run. De Alpen route in week 4 en de Noorse route in week 7. Hier vind je alle informatie over de Noorse route in week 7.

Wanneer?
De Winter edition 2020 Noorse route wordt gehouden van 10 t/m 14 februari 2020.

Route
Elk jaar is er een nieuwe route. De Winter editie Noorse route 2020 start in Kopenhagen, Denemarken. Op deze manier besparen we je de eerste dag vol saaie snelwegkilometers richting Scandinavië. Zo kunnen we direct na de start het winterse landschap in. Na de start rij je direct Zweden binnen. We gaan heel ver naar het Noorden en rijden dan Noorwegen binnen. Na een prachtige route door Noorwegen rijden we weer terug richting het zuiden om vervolgens de finishen in Zweden. Je kunt na de finish in één (lange) dag weer naar huis in Nederland rijden. De route is bijna 2.500 kilometer over uitdagende wegen waarbij sneeuw en ijs zijn gegarandeerd. We vermijden de snelweg zo veel mogelijk en laten je de mooiste plekken in Scandinavië zien.

De Auto
Al voordat je aan de start verschijnt, heb je de eerste uitdaging te pakken. De dagwaarde van je auto mag niet hoger zijn dan 500 Euro en het bouwjaar mag niet hoger zijn dan 1999. En natuurlijk moet je auto aan alle wettelijke eisen voldoen. Maar daarnaast dagen wij je uit om niet met zomaar een oud barrel aan te start te verschijnen. Gebruik je verborgen talenten en fantastische creativiteit en verschijn met het meest originele barrel aan de start! Bij de Winter editie worden er natuurlijk wel extra eisen gesteld aan je trouwe vierwieler:
– Je auto moet voorzien zijn van winterbanden (sneeuwvlokje verplicht)
– Het is verplicht om sneeuwkettingen bij je hebben
– Ook moet je extra voorzorgsmaatregelen nemen door verplicht dekens en extra ruitensproeiervloeistof mee te nemen.

Wat kost het?
Het inschrijfgeld bedraag 399,- Euro voor een team inclusief 2 deelnemers. Voor elk extra teamlid wordt 49,- Euro in rekening gebracht. Ieder team ontvangt 2 rallyschildjes en een stickerset bestaande uit 2 deurstickers, een raamsticker en een RFID-sticker. Schildjes en stickerset zijn inbegrepen bij het inschrijfgeld.

Prijzen
The Carbage Run gaat niet om tijd en/of snelheid. Elke dag krijg je uitdagende en gekke opdrachten mee die er voor zorgen dat je in de meest vreemde situaties terecht komt. Met deze opdrachten kun je punten verdienen. Het team met de meeste punten is de winnaar. Daarnaast wordt er een prijs uitgereikt aan het team met de meest originele auto. Dit wordt democratisch bepaald d.m.v. stemmen. De prijzen zijn als volgt:
1e prijs: € 1.000,-
2e prijs: € 500,-
3e prijs: € 250,-
Originaliteitsprijs: € 500,-

Inschrijven
De inschrijving gaat open op vrijdag 5 april om 16.00 uur. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Dus zorg dat je er op tijd bij bent want vol is vol. Als je op “INSCHRIJVEN” klikt vind je de uitleg over de inschrijving en kun je direct doorklikken naar de ticketshop. Je hoeft op het moment van inschrijven nog niet in het bezit te zijn van een auto. De gegevens van de auto kun je later aan ons doorgeven, tot 31 december 2019 om precies te zijn. Ook kun je tot die datum nog extra teamleden toevoegen aan je team.

Regels
Door in te schrijven ga je akkoord met het Reglement van de Winter edition 2020.