Carbage run Zomer editie 2022 naar Oekraïne in week 27

Wanneer?
4 t/m 8 juli 2022 (week 27).

Start
De start zal plaatsvinden in het midden van Duitsland. Hier ben je op zondag 3 juli al welkom voor de keuring en pre-party. Natuurlijk kun je hier ook overnachten op the Carbage run Camping.

Route
In 2014 is the Carbage run ook al naar Oekraïne geweest. De routekaart lijkt op het eerste gezicht erg veel op de route van toen, maar schijn bedriegt! De totale lengte van de route in 2022 is een stuk korter waardoor we veel meer over binnendoorwegen zullen rijden. Het grootste deel van de route zal dus nieuw zijn. Een prachtige tocht door de binnenlanden van Duitsland, Tsjechië, Polen, Oekraïne en Slowakije. We gaan finishen in het grensgebied van Oostenrijk/Slowakije.

De Auto
Al voordat je aan de start verschijnt, heb je de eerste uitdaging te pakken. De dagwaarde van je auto mag niet hoger zijn dan 500 Euro en het bouwjaar mag niet hoger zijn dan 1999. En natuurlijk moet je auto aan alle wettelijke eisen voldoen. Maar daarnaast dagen wij je uit om niet met zomaar een oud barrel aan te start te verschijnen. Gebruik je verborgen talenten en fantastische creativiteit en verschijn met het meest originele barrel aan de start!

Wat kost het?
Het inschrijfgeld is al jaren hetzelfde en zal ook dit keer niet worden verhoogd. Deelname bedraagt 399,- Euro voor een team inclusief 2 deelnemers. Voor elk extra teamlid wordt 49,- Euro in rekening gebracht. Ieder team ontvangt 2 rallyschildjes en een stickerset bestaande uit 2 deurstickers, een raamsticker en een RFID-sticker. Schildjes en stickerset zijn inbegrepen bij het inschrijfgeld. Voor 59,- Euro per persoon kun je een campingpas boeken. Hiervoor krijg je 6 overnachtingen op the Carbage run Camping.

Prijzen
The Carbage Run gaat niet om tijd en/of snelheid. Elke dag krijg je uitdagende en gekke opdrachten mee die er voor zorgen dat je in de meest vreemde situaties terecht komt. Met deze opdrachten kun je punten verdienen. Het team met de meeste punten is de winnaar. Daarnaast wordt er een prijs uitgereikt aan het team met de meest originele auto. Dit wordt democratisch bepaald op basis van stemmen. De prijzen zijn als volgt:
1e prijs: € 1.000,-
2e prijs: € 500,-
3e prijs: € 250,-
Originaliteitsprijs: € 500,-

Los van het prijzengeld valt er nog iets veel belangrijkers te verdienen: alle vier de prijswinnaars krijgen een gratis inschrijving voor de Zomer editie 2023 van the Carbage run (en dus zekerheid op deelname).

Inschrijven
Bij de inschrijving hebben we van de team captain (degene die het team inschrijft) NAW-gegevens, e-mail en tel.nr. nodig. Daarnaast moeten van alle teamleden de namen, email-adressen en telefoonnummers worden ingevuld. Bij onvolledig of onjuist invullen van de gevraagde gegevens is de inschrijving ongeldig. Het is mogelijk om na de inschrijving, tot uiterlijk 1 mei 2022, campingpassen bij te boeken en/of deelnemers toe te voegen. De inschrijving voor deze editie gaat open op 18 juni 2021 om 16.00 uur.

Overnachten op the Carbage run Camping
Ook kun je bij ons je overnachtingen op the Carbage run Camping boeken. Dit is een simpele (maar wel hele gezellige) camping op de finishlocatie. Campingpassen zijn te boeken voor 59,- Euro per persoon en hiervoor krijg je 6 overnachtingen. Je bent niet verplicht de camping bij inschrijving te boeken maar dit raden we je wel aan. Het aantal plaatsen op de camping is niet gelijk aan het aantal beschikbare startbewijzen. Wie het eerst komt wie het eerst maalt, je kunt de campingpassen boeken tot uiterlijk 1 mei 2022, maar zolang de voorraad strekt. Als de camping is uitverkocht kan het bijboeken van campingpassen dus eerder gesloten worden.

Paspoort verplicht
Je komt Oekraïne niet binnen met een ID-kaart of rijbewijs, alleen met een geldig paspoort. Voor deze editie is het dus verplicht om over een paspoort te beschikken.

Reglement
Door in te schrijven voor the Carbage run Zomer editie 2022 naar Oekraïne ga je akkoord met het REGLEMENT (PDF).