Skip to content Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Winter editie 2025 naar Helsinki

12/01/2025 @ 08:00 - 17/01/2025 @ 23:30

Uitverkocht!

In 6 dagen via de Poolcirkel naar Helsinki!

Internationale editie
Aan deze editie doen niet alleen maar Nederlandse deelnemers mee. Dit is een internationale editie waar Carbage runners uit Duitsland, België, Frankrijk, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Nederland meedoen. Het maakt eigenlijk niet uit waar Carbage runners vandaan komen. Ze lijken heel veel op elkaar, maar spreken soms een andere taal. Zo kun je je vriendenkring ook buiten de grenzen uitbreiden. Natuurlijk krijg je je routebeschrijvingen en opdrachten gewoon in het Nederlands en zal een deel van de meereizende crew ook Nederlandstalig zijn.

16e Winter editie
Dit gaat de 16e Winter editie van the Carbage run worden. De ultieme road trip door de sneeuw in een oud barrel. Deze editie lijkt erg veel op de Winter editie naar Helsinki die in 2024 gereden wordt. Die was binnen 2 uur uitverkocht en er ontstond een lange wachtlijst. Ook kwamen er veel vragen van deelnemers uit andere landen over deze editie. Vandaar dat we hem (met een paar kleine aanpassingen in routes en locaties) nog een keer gaan rijden. Nu voor alle mensen die in 2024 buiten de boot vielen en alle Carbage runners uit andere landen die graag meerijden.

Wanneer?
De Winter editie 2025 naar Helsinki wordt gereden van 12 t/m 17 januari 2025. We starten op zondagochtend en finishen op vrijdagavond.

Route
We starten in de buurt van Helsingborg en finishen in Helsinki. Deze editie lijkt erg veel op de Winter editie naar Helsinki die in 2024 gereden wordt. Die was binnen 2 uur uitverkocht en er ontstond een lange wachtlijst. Ook kwamen er veel vragen van deelnemers uit andere landen over deze editie. Vandaar dat we hem (met een paar kleine aanpassingen) nog een keer gaan rijden. Heb je in 2024 ook meegedaan en wil je iets nieuws? Doe dan mee aan de Winter editie door Noorwegen, daarvoor wordt een compleet nieuwe route gemaakt.

De Auto
Al voordat je aan de start verschijnt, heb je de eerste uitdaging te pakken. De dagwaarde van je auto mag niet hoger zijn dan 1.000 Euro en de auto moet minimaal 20 jaar oud zijn. Natuurlijk moet je auto aan alle wettelijke eisen voldoen. Maar daarnaast dagen wij je uit om niet met zomaar een oud barrel aan te start te verschijnen. Gebruik je verborgen talenten en fantastische creativiteit en verschijn met het meest originele barrel aan de start! Bij de Winter editie worden er natuurlijk wel extra eisen gesteld aan je trouwe vierwieler:
– Je auto moet voorzien zijn van winterbanden (sneeuwvlokje verplicht)
– De profieldiepte moet minimaal 4 mm zijn.
– Het is verplicht om sneeuwkettingen bij je hebben
– Verplicht dekens en extra ruitensproeiervloeistof meenemen.
– De auto moet verplicht WA-verzekerd zijn
– Je moet een Schadeverzekering Inzittenden (SVI) afsluiten.
– Je verzekeraar moet schriftelijk toestemming geven voor deelname aan the Carbage run.
– Banden met spikes heb je NIET nodig.

Prijzen
The Carbage Run gaat niet om tijd en/of snelheid. Elke dag krijg je uitdagende en gekke opdrachten mee die er voor zorgen dat je in de meest vreemde situaties terecht komt. Met deze opdrachten kun je punten verdienen. Het team met de meeste punten is de winnaar. Daarnaast wordt er een prijs uitgereikt aan het team met de meest originele auto. Dit wordt democratisch bepaald d.m.v. stemmen. De prijzen zijn als volgt:
1e prijs: € 1.000,-
2e prijs: € 500,-
3e prijs: € 250,-
Originaliteitsprijs: € 500,-

Prijs voor de auto die te duur is
Je kunt niet alleen stemmen op de meest originele auto, maar ook stemmen op de auto die te duur is. Omdat het een barrelrally is hopen we dat ieder team ook echt in een barrel meerijdt. Het team dat de prijs voor de te dure auto wint mag zich bij de prijsuitreiking op het podium verantwoorden en een tegenprestatie leveren waardoor het ze hopelijk vergeven wordt door alle mede-Carbage runners.

Inschrijven
Helaas, deze editie is uitverkocht.

Annuleren
Binnen 30 dagen na inschrijving kun je kosteloos annuleren en wordt het inschrijfgeld volledig gerestitueerd. Na 30 dagen wordt geen inschrijfgeld meer gerestitueerd maar mogen tickets wel worden verkocht via Ticketswap. Dit kan tot 4 weken voor de start.

Ticketprijzen
Een ticket voor een team (1 auto incl. 2 personen) kost 449,- Euro. Een extra deelnemer kost 49,- Euro. Hiervoor krijg je twee rallyschildjes, een uitgebreid stickerpakket, zes dagen lang de mooiste routes (met elke dag gedetailleerde routebeschrijvingen), ervaren Nederlandse reisleiders, elke avond gezelligheid, een unieke medaille (als je de finish haalt), een spetterend eindfeest en een avontuur die je nooit meer vergeet!

Regels
Door in te schrijven ga je akkoord met het reglement.
Alle genoemde prijzen zijn excl. ticket fees en transactiekosten.

Gegevens

Begin:
12/01/2025 @ 08:00
Einde:
17/01/2025 @ 23:30
Kosten:
Uitverkocht!
Evenement Categorie:

Locatie

Privé: Zweden & Noorwegen