Skip to content Skip to footer

Wie zijn wij

Wie zijn wij?
The Carbage run is de afgelopen jaren uitgegroeid van een hobby tot een “serieus” bedrijf. We zijn in korte tijd enorm snel gegroeid. Carbage run is ontstaan in Nederland maar is sinds een aantal jaren ook in het buitenland actief. Zo zijn er o.a. Deense, Duitse, Zweedse en Noorse varianten van onze evenementen. Meer informatie hierover vind je op de global Carbage run website: www.carbagerun.com.

De organisatie
Het bedrijf achter the Carbage run (en vele andere auto gerelateerde evenementen) heet CRUM eventravel. Ons hoofdkantoor bevindt zich in het Drentse Emmen. Daarnaast opereren we ook vanuit onze vestigingen in Duitsland en Denemarken. Alle informatie over ons bedrijf, wat we doen en wie we zijn vind je op: www.crum.travel.

The Crew
Tijdens de evenementen reizen we mee met een team fantastische mensen die je herkent aan “Carbage run Crew” op hun kleding. De afgelopen jaren is ook dat team flink groter geworden maar de kern bestaat nog altijd uit Carbage runners van het eerste uur. Dit zijn de echte helden van the Carbage run want deze vrijwilligers zijn tijdens de evenementen 24 uur per dag in touw om iedereen een geweldige week te bezorgen!

Event manager
Elke editie heeft z’n eigen event manager. Deze is belast met de operationele leiding van een specifieke editie. Dit zijn ervaren freelancers die zorgen dat het evenement van A tot Z georganiseerd wordt en zorgt dat alles soepel verloopt.

Raad van commissarissen
The Carbage run heeft zelfs een raad van commissarissen. Alleen bij ons zijn dit geen bureaucratische pennenlikkers die zich met de bedrijfsvoering bezig houden. Dit is de creatieve denktank van the Carbage run. Deze mensen zorgen ervoor dat alle edities elk jaar beter en leuker worden. Ze voeden de organisatie met nieuwe ideeën, ludieke verbeteringen en kritische noten. De raad van commissarissen bestaat uit drie personen die elk minimaal 2 jaar zitting nemen in de raad. Alle drie zijn ze vanaf het eerste jaar betrokken bij the Carbage run en zij zorgen ervoor dat het creatieve gedachtegoed van the Carbage run bewaard blijft.