Carbage run Zomer editie 2019 gaat naar Scandinavië

Zomer editie 2019 start in Kopenhagen. Door buiten Nederland te starten voorkomen we dat de eerste dag een saaie rit over snelwegen wordt. Vervolgens kun je een spectaculaire route door Denemarken, Zweden en Noorwegen verwachten. Je gaat over de mooiste wegen rijden en komt op plekken waar je het bestaan niet eens van wist.

Wanneer?
De Zomer editie 2019 van the Carbage run wordt gehouden van 1 t/m 5 juli 2019.

Route
2.500 km in 5 dagen door Scandinavië. Uitdagende wegen, prachtige landschappen, bijzondere bezienswaardigheden en vooral plekken waar je nog nooit eerder bent geweest.
De exacte adressen van de finishlocaties worden op uiterlijk 1 mei 2019 bekend gemaakt.

De Auto
Al voordat je aan de start verschijnt, heb je de eerste uitdaging te pakken. De dagwaarde van je auto mag niet hoger zijn dan 500 Euro en het bouwjaar mag niet hoger zijn dan 1999. En natuurlijk moet je auto aan alle wettelijke eisen voldoen. Maar daarnaast dagen wij je uit om niet met zomaar een oud barrel aan te start te verschijnen. Gebruik je verborgen talenten en fantastische creativiteit en verschijn met het meest originele barrel aan de start!

Wat kost het?
Het inschrijfgeld bedraag 399,- Euro voor een team inclusief 2 deelnemers. Voor elk extra teamlid wordt 49,- Euro in rekening gebracht. Ieder team ontvangt 2 rallyschildjes en een stickerset bestaande uit 2 deurstickers en een raamsticker. Schildjes en stickerset zijn inbegrepen bij het inschrijfgeld. Voor 59,- Euro per persoon kun je een campingpas boeken. Hiervoor krijg je 5 overnachtingen op the Carbage run Camping.

Prijzen
The Carbage Run gaat niet om tijd en/of snelheid. Elke dag krijg je uitdagende en gekke opdrachten mee die er voor zorgen dat je in de meest vreemde situaties terecht komt. Met deze opdrachten kun je punten verdienen. Het team met de meeste punten is de winnaar. Daarnaast wordt er een prijs uitgereikt aan het team met de meest originele auto. Dit wordt democratisch bepaald op basis van stemmen. De prijzen zijn als volgt:
1e prijs: € 1.000,-
2e prijs: € 500,-
3e prijs: € 250,-
Originaliteitsprijs: € 500,-

Los van het prijzengeld valt er nog iets veel belangrijkers te verdienen: alle vier de prijswinnaars krijgen een gratis inschrijving voor de Zomer editie 2020 van the Carbage run (en dus zekerheid op deelname).

Inschrijven
Inschrijven kan van 17 t/m 31 augustus via deze website. Omdat er meer animo is dan er startplekken beschikbaar zijn, werken we met een loting. Op deze manier heeft iedereen even veel kans op deelname. De uitslag van de loting wordt bekend gemaakt op 7 september. Let op! bij annulering wordt geen inschrijfgeld gerestitueerd, ook niet als er een wachtlijst voor het evenement bestaat. Zorg daarom zelf voor een annuleringsverzekering. Inschrijvingen zijn niet overdraagbaar. Inschrijvingen worden alleen meegenomen in de loting als alle gevraagde gegevens volledig zijn ingevuld. Meerdere keren dezelfde persoon inschrijven bij hetzelfde team zorgt ervoor dat de inschrijving niet wordt meegenomen in de loting.

Overnachten op the Carbage run Camping
Ook kun je bij ons je overnachtingen op the Carbage run Camping boeken. Dit is een simpele (maar wel hele gezellige) camping op de finishlocatie. Campingpassen zijn te boeken voor 59,- Euro per persoon en hiervoor krijg je 5 overnachtingen. Je bent niet verplicht de camping bij inschrijving te boeken maar dit raden we je wel aan. Het aantal plaatsen op de camping is niet gelijk aan het aantal beschikbare startbewijzen. Wie het eerst komt wie het eerst maalt, je kunt de campingpassen boeken tot uiterlijk 31 mei 2019, maar zolang de voorraad strekt.

Het reglement voor de Zomer editie 2019 vind je HIER (PDF).