Skip to content Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winter editie 2024 naar Helsinki

21 januari @ 09:00 - 27 januari @ 00:00

Uitverkocht

Via de poolcirkel naar Helsinki! Een rondje om de Botnische golf in je oude barrel.

14e Winter editie
Dit gaat de 14e Winter editie van the Carbage run worden. De ultieme road trip door de sneeuw in een oud barrel. Elk jaar rijden we een nieuwe, uitdagende en unieke route. We zijn al eerder naar Helsinki gereden, maar we doen er dit keer 6 dagen over i.p.v. 5 dagen. Ook deze editie kun je een grotendeels nieuwe route verwachten die je Scandinavië op een unieke manier laat beleven.

Wanneer?
De Winter editie 2024 naar Scandinavië wordt gereden van 21 t/m 26 januari 2024 (week 4). We starten op zondagochtend en finishen op vrijdagavond.

Nieuwe route
Elk editie is er een nieuwe route, dus ook deze keer. We starten in het Zuid-Westen van Zweden, in de buurt van Malmö. We gaan via de Poolcirkel om de Botnische golf rijden, zonder Ferry-overtochten. De finish is in Helsinki.

De Auto
Al voordat je aan de start verschijnt, heb je de eerste uitdaging te pakken. De dagwaarde van je auto mag niet hoger zijn dan 500 Euro en de auto moet minimaal 20 jaar oud zijn. Natuurlijk moet je auto aan alle wettelijke eisen voldoen. Maar daarnaast dagen wij je uit om niet met zomaar een oud barrel aan te start te verschijnen. Gebruik je verborgen talenten en fantastische creativiteit en verschijn met het meest originele barrel aan de start! Bij de Winter editie worden er natuurlijk wel extra eisen gesteld aan je trouwe vierwieler:
– Je auto moet voorzien zijn van winterbanden (sneeuwvlokje verplicht)
– De profieldiepte moet minimaal 4 mm zijn.
– Het is verplicht om sneeuwkettingen bij je hebben
– Verplicht dekens en extra ruitensproeiervloeistof meenemen.
– De auto moet verplicht WA-verzekerd zijn
– Je moet een Schadeverzekering Inzittenden (SVI) afsluiten.
– Je verzekeraar moet schriftelijk toestemming geven voor deelname aan the Carbage run.
– Banden met spikes heb je NIET nodig.

Prijzen
The Carbage Run gaat niet om tijd en/of snelheid. Elke dag krijg je uitdagende en gekke opdrachten mee die er voor zorgen dat je in de meest vreemde situaties terecht komt. Met deze opdrachten kun je punten verdienen. Het team met de meeste punten is de winnaar. Daarnaast wordt er een prijs uitgereikt aan het team met de meest originele auto. Dit wordt democratisch bepaald d.m.v. stemmen. De prijzen zijn als volgt:
1e prijs: € 1.000,-
2e prijs: € 500,-
3e prijs: € 250,-
Originaliteitsprijs: € 500,-

Prijs voor de auto die te duur is
Je kunt niet alleen stemmen op de meest originele auto, maar ook stemmen op de auto die te duur is. Omdat het een barrelrally is hopen we dat ieder team ook echt in een barrel meerijdt. Het team dat de prijs voor de te dure auto wint mag zich bij de prijsuitreiking op het podium verantwoorden en een tegenprestatie leveren waardoor het ze hopelijk vergeven wordt door alle mede-Carbage runners.

Inschrijven
Deze editie is uitverkocht. Ben je al ingeschreven en wil je een deelnemer toevoegen aan je team? Dat kan hier: https://eventix.shop/wwrq8xrt
Annuleren
Binnen 30 dagen na inschrijving kun je kosteloos annuleren en wordt het inschrijfgeld volledig gerestitueerd. Na 30 dagen wordt geen inschrijfgeld meer gerestitueerd maar mogen tickets wel worden verkocht via Ticketswap. Dit kan tot 4 weken voor de start.

Gegevens

Begin:
21 januari @ 09:00
Einde:
27 januari @ 00:00
Kosten:
Uitverkocht
Evenement Categorie:

Organisator

Carbage run

Locatie

Zweden en Helsinki