Skip to content Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Winter editie 2025 door de Baltische Staten

27/01/2025 @ 08:00 - 31/01/2025 @ 23:30

Inschrijving open

Door Tsjechië, Polen, Estland, Letland en Litouwen in je oude barrel!

17e Winter editie
Dit gaat de 17e Winter editie van the Carbage run worden. De ultieme road trip door de sneeuw in een oud barrel. Voor de allereerste keer gaan we in de winter door de Baltische Staten rijden. Een editie speciaal voor Nederlandse Carbage runners met Nederlandse crew en reisleiders.

Wanneer?
De Winter editie 2025 door de Baltische Staten wordt gereden van 27 t/m 31 januari 2025. We starten op maandagochtend en finishen op vrijdagavond.

Route
We starten in Oost-Duitsland en finishen in Riga. De eerste dag rij je door het Reuzengebergte in Tsjechië. Vervolgens steken we dwars door Polen richting Litouwen. Daarna rij je drie dagen over bijzondere routes en onbekende wegen door de Baltische Staten. In Estland, Letland en Litouwen zijn de bergen niet heel erg hoog. Maar er ligt enoeg sneeuw en er zijn ontzettend veel onverharde wegen die niet worden schoongehouden en in de winter bijzonder uitdagend zijn!

De Auto
Al voordat je aan de start verschijnt, heb je de eerste uitdaging te pakken. De dagwaarde van je auto mag niet hoger zijn dan 1.000 Euro en de auto moet minimaal 20 jaar oud zijn. Natuurlijk moet je auto aan alle wettelijke eisen voldoen. Maar daarnaast dagen wij je uit om niet met zomaar een oud barrel aan te start te verschijnen. Gebruik je verborgen talenten en fantastische creativiteit en verschijn met het meest originele barrel aan de start! Bij de Winter editie worden er natuurlijk wel extra eisen gesteld aan je trouwe vierwieler:
– Je auto moet voorzien zijn van winterbanden (sneeuwvlokje verplicht)
– De profieldiepte moet minimaal 4 mm zijn.
– Het is verplicht om sneeuwkettingen bij je hebben
– Verplicht dekens en extra ruitensproeiervloeistof meenemen.
– De auto moet verplicht WA-verzekerd zijn
– Je moet een Schadeverzekering Inzittenden (SVI) afsluiten.
– Je verzekeraar moet schriftelijk toestemming geven voor deelname aan the Carbage run.
– Banden met spikes zijn NIET toegestaan.

Prijzen
The Carbage Run gaat niet om tijd en/of snelheid. Elke dag krijg je uitdagende en gekke opdrachten mee die er voor zorgen dat je in de meest vreemde situaties terecht komt. Met deze opdrachten kun je punten verdienen. Het team met de meeste punten is de winnaar. Daarnaast wordt er een prijs uitgereikt aan het team met de meest originele auto. Dit wordt democratisch bepaald d.m.v. stemmen. De prijzen zijn als volgt:
1e prijs: € 1.000,-
2e prijs: € 500,-
3e prijs: € 250,-
Originaliteitsprijs: € 500,-

Prijs voor de auto die te duur is
Je kunt niet alleen stemmen op de meest originele auto, maar ook stemmen op de auto die te duur is. Omdat het een barrelrally is hopen we dat ieder team ook echt in een barrel meerijdt. Het team dat de prijs voor de te dure auto wint mag zich bij de prijsuitreiking op het podium verantwoorden en een tegenprestatie leveren waardoor het ze hopelijk vergeven wordt door alle mede-Carbage runners.

Inschrijven
De inschrijving voor deze editie gaat open op vrijdag 5 april om 19.00 uur.
Tickets zijn verkrijgbaar in de TICKET SHOP VOOR DE WINTER EDITIE 2025 BALTISCHE STATEN

Annuleren
Binnen 30 dagen na inschrijving kun je kosteloos annuleren en wordt het inschrijfgeld volledig gerestitueerd. Na 30 dagen wordt geen inschrijfgeld meer gerestitueerd maar mogen tickets wel worden verkocht via Ticketswap. Dit kan tot 4 weken voor de start.

Ticketprijzen
Een ticket voor een team (1 auto incl. 2 personen) kost 429,- Euro. Een extra deelnemer kost 49,- Euro.
Hiervoor krijg je twee rallyschildjes, een uitgebreid stickerpakket, de mooiste routes (met elke dag gedetailleerde routebeschrijvingen), ervaren Nederlandse reisleiders, elke avond gezelligheid, een unieke medaille (als je de finish haalt), een spetterend eindfeest en een avontuur die je nooit meer vergeet!

Regels
Door in te schrijven ga je akkoord met het reglement.
Alle genoemde prijzen zijn excl. ticket fees en transactiekosten.

Gegevens

Begin:
27/01/2025 @ 08:00
Einde:
31/01/2025 @ 23:30
Kosten:
Inschrijving open
Evenement Categorie:

Locatie

Privé: Baltische Staten